Persoane interesate

Colectia “Man’s on Fire” „Best Valentine’s”

Colectia “Man’s on Fire” a fost lansata la Timisoara, la deschiderea târgului „Best Valentine’s” din Iulius Mall dedicat Zilei îndrăgostiţilor.
Conceptul ultimei colectii de bijuterii creata de Adrian Haiduc pentru barbati a fost: Avem si noi un “Cartier rosu”, ca si Amsterdam.
Protagonistii calendarului nud au prezentat colierele intr-o maniera inedita, inchisi in vitrine, iar cea care a avut cheia eliberarii lor a fost vedeta Playboy, Ramona Lazuran.
Cei zece băieţi au defilat unul câte unul, în vitrina unui magazin din zona de subsol a mall-ului, la bustul gol, menit să pună în valoare colierele din colecţia „Man’s on fire”.
Odată cu ridicarea cortinei, show-ul s-a mutat pe covorul roşu. Aici, fiecare colier a fost prezentat de către câte un băiat, pe o coregrafie concepută de acelaşi Adi Haiduc. A vrut sa creeze o nouă imagine a bărbatului, făcându-l mai atrăgător şi mai senzual. Şi pentru că Valentine’s este o zi a cuplului, a vrut să aducă bărbatul cât mai aproape de femeie
„Man’s on fire este dragostea aprinsă şi de nepătruns a magiei unei bijuterii, este Focul, care poate aprinde oricând o dragoste apusă. Ca şi pietre, predomină coralul roşu, negru şi pietrele semipreţioase”, a declarat Haiduc despre colecţia sa.

cele mai citite