Persoane interesate

Sambata, 5 iunie, Curatenie pilot in Timis prin Let’s Do It, România, Ziua Mondială a Mediului

In 9 mai sau inventariat 355 de mormane de gunoi insumand aproximativ 500 de metri cubi, pe 35 din cele 45 de trasee. Vor continua pana la acoperirea intregului areal natural al judetului Timis.
Zonele stabilite pentru curatenia pilot din 5 iunie sunt Padurea Verde, Lugoj, Dudestii Vechi, drumul Timisoara-Buzias, Lacul Surduc. Aceste zone au fost alese plecand de la diversitatea zonelor: padure, lac, drum national, imprejurimi municipiu (mai multi voluntari), imprejurimi localitate mai mica (mai putini voluntari).
Curatenia pilot din 5 iunie este o etapta importanta in Let's Do It, Romania!, mai ales pentru ca avem de invatat foarte mult din ea. Astfel, marea curatenie din 25 septembrie ne va prinde pregatiti in Timis, pentru ca avem deja experienta necesara.

Let’s Do It, România! este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania. Prin acest proiect ne propunem sa curatam deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie.
Voluntar poate fi oricine doreşte să se implice în acest proiect.
Fii tu unul dintre ei!
A venit acum momentul sa ne mobilizam.

cele mai citite