Persoane interesate

Bugetul de austeritate, viata sociala si criza

M-am săturat să port discuţii interminabile cu persoane care nu înţeleg că unii oameni nu sunt la fel ca ei, nu au aceleaşi credinţe şi trăiesc şi într-o lume diferită de a lor.
Oamenii mereu sunt stresati, mereu alearga, mereu fac ceva, mereu sunt la dispoziţia cuiva. De multe ori îmi doresc să opresc timpul în loc şi să ne bucuram toti de o clipă de liniste.
Pe mine liniştea mă plictiseşte. Liniştea îşi are rostul atunci când simţi că explodezi. Liniştea trebuie să fie doar un strop.
Bugetul de austeritate! Am uitat câtă voluptate există în viaţa unei famili care sta in chirie, când nu mai are nici un ban, econimiile i s-au terminat iar mâncarea a dispărut parcă din senin. Şi atunci ce fac?
Fac un plan!
Etapa căutărilor prin buzunare a trecut de citeva zile deci urmează inventarul. Câtă margarină mai e în frigider, cartofi mai sunt, şi cam atât. Da, se pare că doar margarină mai e în frigider.
Ultimii bani s-au dus pe o sticlă de lapte şi o pâine, noroc cu prăjitorul că nici nu îţi dai seama cât de veche e felia. Adio suc şi apă plată, bem doar ceai de acum înainte iar când margarina se va termina se schimba si meniul, ori dulceaţă ori slănină cu ceapă, oricum viaţa ta socială e într-o mega pauză.
Ok, ce ne facem cu ieşitul în oraş? Nu mai ieşim evident o perioada apoi simtim nevoia sa iesim undeva si chiar o facem.



Uni merg in Fratelli sau in Heaven şi tu? tu te-ai simţit extraordinar la karaoke, în pub sau în rockotecă, la un spectacol, la un teatru.
In jur e plin de tocuri, fustite scurte, kilu de fond de ten pe faţă şi sprâncene desenate.
O să te simţi excepţional, ca o PARIA. Sute de oameni o sa întoarcă moaca după tine şi o să se întrebe ( ceea ce e foarte bine pentru ca mai gândesc şi ei) De Unde Dracu’ au Aterizat si astia? Doamne ce ghete, blugi şi un maiou şi să ai faţa aşa de ştearsă.. adică, te rog frumos, tu mergi la baie şa iti faci necesitatile fiziologice, nu te duci ca să îţi “reîmprospătezi” machiajul.
Ei privesc în jur, nu se citeşte nimic de pe faţa lor pentru că nu zâmbesc decât dacă le iese banu şi au un audi de mare clasă. Rânjesc eventual când văd o pipiţă beata, atunci într-adevăr pot să doarmă liniştiţi au avut o seară perfectă. Se duc acasă şi domnul şi doamna şi îşi pun pe hi5 pozele pe care le-au făcut în Fratelli sau în Heaven pe WC. Da cam asta e toată filosofia…
Iar tu calm, zâmbeşti. Te simţi extraordinar!

cele mai citite