Persoane interesate

Poli Timisoara - MYPA - Europa League - O calificare chinuita cu niste amatori superiori in joc

Poli Timisoara a fost la un pas de o mare rusine, dar au revenit incredibil de la 0-3. Golul lui Cisovski, marcat in prelungiri, o duce pe Poli in play-off-ul Europa League.
Acum jucatorii timisoreni vor fi mandrii ca sunt fotbalisti, ca uite cum datorita lor Poli poate sa vada iar Europa.



Dar sa fim seriosi. Daca ai avut rabdarea sa vezi prima repriza ai constatat ca Sabau a fost schimbat degeaba, ca jucatorii sunt niste debusolati in teren, iar egalul obtinut cu atat truda se datoriaza faptului ca au picat adversarii fizic deoarece sunt niste amatori.
O sa vina CFR Cluj la Timisoara si o sa vedem o echipa a lui Poli care va reusi prin fotbalul prestat sa faca sa dispara si putinii suporteri care mai vin la stadion.
Dar poate jucam cu Zicu din primul minut, in locul vulpoiului Contra, care nu-si justifica prezenta in primul 11, dar se insista pe el. Cine stie, poate e intr-o scadere de forma acum, dar poate pana la 36 de ani o sa-si revina si va fi iar jucatorul pe care se baza candva nationala.
Asa ca forta fie cu Zicu in speranta in care ne va scapa de rusine in acest sezon.
‎3-3 - un scor ce a calificat echipa in turul 4 in Europa League.
Finlandezii ne-au dat o lecţie de profesionism, si din nou, Poli a reuşit să se scoată basma curată în prelungirile meciului, probabil reuşita lui Cisovsky care a salvat clubul de ruşine

cele mai citite