Persoane interesate

Un week-end "eco" in Timisoara

Sub brandul "Umbrela Verde", compania Tuborg a deschis la Timisoara seria de evenimente de promovare a competitiei "Capitala Verde a Romaniei".
Timisoara a fost primul oras care s-a inscris, asa ca cei de la Tuborg au decis sa organizeze aici un weekend “eco”, pentru a-i incuraja pe locuitori sa-si sustina orasul in competitie.

Echipa Umbrela Verde a fost prezenta in Timisoara intre 30 iulie si 1 august, perioada in care au avut loc si Zilele Orasului. Organizatorii au derulat actiuni de: ecologizare; colectare selectiva, responsabilizare a soferilor cu privire la curatenia in trafic.
Programul actiunilor a fost anuntat din timp in oras, prin postere, pe bloguri si printr-un spot radio difuzat de Radio ZU.
Pe perioada celor trei zile, organizatorii au instalat un cort in Piata Unirii din Timisoara. Voluntarii au impartit aici flyere cu informatii despre “Capitala Verde” si despre actiunile “eco” din oras. De asemenea, la cort puteau fi aduse DEEE, plastic si hartie pentru a fi reciclate de Retim si RoRec. In schimbul deseurilor predate, oamenii au primit taloane de participare la o tombola cu premii.
Actiunile din fiecare zi s-au incheiat prin concerte oferite de Tuborg. Seara de sambata a fost una speciala: pentru fiecare pahar de bere Tuborg vandut la concert, compania a donat 5% din pret, in beneficiul persoanelor afectate de inundatiile recente.

cele mai citite