Persoane interesate

Viata un spectacol social.

Tin palmele lipite de tablia biroului si tac iar orele trec prea incet, lenese.
Citesc in presa ca un milionar in euro cere scutiri de taxe instantei pe motiv ca e sarac , ca Ministrul Educatiei nu are echivalate in Romania studiile din stainatate .
Mirosul opoziţei pare să-i fi scos din minţi pe cei de la PD-L. Care, cu doi ani înainte de termen, au anunţat că intră-n campanie electorală
Un altul spune vorbe de genul “să le dăm acum celor din PSD funia şi săpunul”
Să vorbeşti despre funia care trebuie dată altora, în condiţiile în care sindicatele mai au puţin si cinta romante, iar reprezentantii puterii ar vrea mitinguri de protest in care participantii sa vorbeasca in soapta si sa aiba flori in mina si e ciudat si trist sa vad cum protestele devin mai dese, grevele din toate domeniile se intensifica iar in Romania Munca se pare ca este un ucigas mult mai eficient decat bautura, drogurile sau razboiul!
Suntem actori ce-si joaca rolurile inchipuite intr-o regie impusa de reguli, manifestari, cerinte, asteptari, sentimente sau senzatii. Cateodata, in spatele scenei, departe de reflectoare, ne simtim mici, meschini, frustrati si indraznim sa avem mici momente de adevar.

cele mai citite