Persoane interesate

Primul social network dedicat blogosferei romanesti

Numarul blogurilor romanesti creste in fiecare zi dar multi nu stiu ca de acum bloggerii beneficiaza de un partener de incredere
care se ocupa de promovare si se vor putea ocupa mai mult de propriul blog.
De ce un blog ?
Simplu
Pe bloguri sunt articolele despre realitate si fictiune, jurnale personale, ganduri si impresii publicate, cu păreri şi comentarii, articole despre cum sa reusesti in afaceri, oportunitati de afaceri, afaceri la cheie, intreprizatori celebri, glume, opinii, noutatile din mediul online, tendintele, zvonurile si gafe si foarte multe dintre ele cu instantanee foto din frumoasa noastra Romanie.
Daca vrei sa sustii si tu aceasta comunitate si sa-ti promovezi blogul, sau sa ajuti un alt blogger, e momentul sa devii si tu alaturi de noi.




Inscrie-ti blogul in toateBlogurile.ro si promoveaza-ti articolele din blog, participa la concursul Concurs Review tB.ro unde aproape 40 de bloggeri s-au inscris, pana acum.
Agentia de turism Travel Society trimite cate un SMS de sustinere, in valoare de 3 euro, pentru fiecare blog inscris in toateBlogurile.ro ce va publica un articol review al proiectului blogosferic tB.ro. Cel mai comentat articol va fi premiat si cu 3 luni de reclama gratuita pentru blog. Inscrierea articolelor se face in grupul Concurs Review tB.ro.
Sustine si tu toateBlogurile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cele mai citite