Persoane interesate

Vanzatorii de iluzii

Zilnic peste 30 de persoane colinda orasul Timisoara in speranta de a vinde cat mai multe reduceri la aquaparcurile din Ungaria.
De fapt vand un pachet de reduceri (tichete ) la aquaparcurile din Ungaria si in baza tichetelor se plateste un singur bilet si pot intra 2 persoane.
Este o brosura care contine 10 cupoane valorice 1+1 gratis la aquaparcurile din Ungaria si pe care o vand cu 79 ron.
Multi ar spune ca e foarte bine reducere de 50%, o persoana plateste si una intra gratis dar cate sunt persoanele care au cumparat brosura si chiar au mers.
Ei vand reducerea dar pe acele brosuri nu e trecut pretul intreg de intrare fara reducere, nu mai punem la socoteala transportul pana acolo, cazarea, masa.
Spun ca acea promotie e valabila doar pentru institutii, si firme dar ei incearca sa vanda la orce persoana, au ajuns chiar sa caute in scarile blocurilor sa vada daca nu sunt firme, cabinet da avocati, medici de familie, etc.
Sunt disperati sa vanda si chiar daca refuzi si spui ca nu te intereseaza tot insista si incearca sa te convinga.
Daca faci greseala sa ceri brosura sa vezi despre ce e vorba nu se opresc aici mai scot o brosura la fel dar cu cazarea la hoteluri care costa tot 79 ron .
Daca doriti sa va convingeti in fiecare dimineata in jurul orei 9, se aduna in central commercial Euro unde in barul de acolo, isi beau cafeaua de dimineata, si discuta ce urmeaza sa faca in acea zi , sunt cu ei si persoane care vor sa se angajeze si pe care le supravegheaza asa spui ei.
Vei fi surprins ce vei auzi.
Ce e mai rau e ca se recomanda agenti de publicitate si marketing si ca fac munca de teren si sunt doar niste vanzatori de iluzii.
Eu stiu ca pentru asta, primul lucru e tinuta business care cam lasa de dorit, unii au un vocabular cam limitat, nu stiu sa accepte un refuz si incearca sa vanda orcum, in orce conditii pentru un amarat de comision.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cele mai citite