Persoane interesate

Orange are probleme de functionare si nu garanteaza serviciile contractate.

In urma sesizarilor referitoare la nefunctionarea serviciilor Orange raspunde:

Serviciile de date sunt oferite de Orange Romania cu buna credinta, in sistemul serviciilor unde operatorul depune toate diligentele in indeplinirea obiectului contractului („best efforts“). Compania noastra nu poate garanta o viteza minima pentru furnizarea acestor servicii. Va asigur ca Orange Romania depune toate eforturile pentru a asigura clientilor accesul la Serviciile sale, neputand insa oferi garantia unei transmisii perfecte, oriunde si la orice ora. Semnalele pot fi perturbate de surse radio-electrice externe, de diferite obstacole (cladiri, tunele, denivelari accentuate ale solului, etc.), conditiile meteo, procesul de ecranare (daca va aflati intr-o incinta), distanta fata de antena, congestia, echipamentele tehnice folosite (modem, PC) sau de lucrari temporare.

Totodata va precizam ca Orange Romania SA , se obliga sa asigure acces clientilor la internet prin reteaua radio, conexiunea fiind stabilita atat prin intermediul tehnologiei EDGE cat si prin intermediul tehnolgiei 3G+ acolo unde este disponibila .

Regret inconvenientele produse de situatia semnalata, dar va asigur ca astfel de inconveniente pot aparea in orice sistem de telefonie mobila si internet mobil.



Cu stima,
Ionela Marchidan
Problem Solving Executive


Cum vine asta ?

Clauze contractuale de baza 
6. Raspunderea Orange Romania pentru furnizarea Serviciilor.
 Orange Romania depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura calitatea optima a serviciilor furnizate si raspunde pentru furnizarea serviciilor conform contractului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cele mai citite